Giusti Giusti Amarone della Valpolicella Classico DOCG 1,5l 16,5%
Víno červené Giusti Amarone della Valpolicella Classico DOCG 1,5l 16,5%
Značka: Giusti

Giusti Amarone della Valpolicella Classico DOCG 1,5l 16,5%

Červené víno Giusti

Dostupnosť: skladom

Giusti Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručn... Viac informácií

Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 5.7.2021

110,50 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...

Alkohol a víno / Víno červené

 Giusti

GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
19,30 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,10 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
89,40 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
19,30 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
18,20 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
13,70 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
8,20 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,90 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,90 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
5,50 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
21,90 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,80 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
16,90 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
16,90 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
10,20 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
10,20 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
17,40 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
12,80 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
5,50 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
16,30 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
13,50 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
13,50 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
16,60 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
9,40 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,40 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
5,90 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
5,90 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
9,80 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
13,20 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
39,60 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
11,30 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
11,30 EUR
Detail
GIUSTI Amarone della Valpolicella Classico DOCG je talianske červené suché až polosuché víno vyrobené z 80 % z hrozna odrôd Corvina Veronese a Corvinone, ako aj z 20 % z hrozna odrody Rondinella. Ručný zber, hornaté časti vinohradníckej oblasti Valpolicella Classical, Veneto, Taliansko v nadmorskej výške 150 - 200 m n. m.Na výrobu tohto červeného vína sa zbierajú len tie najlepšie strapce, ktoré sa po zbere najskôr 3 - 4 mesiace sušia v malých košoch, kým nepríde čas na ich 30 - 40 dní dlhé macerovanie a kvasenie v tankoch z nerezovej ocele. Víno následne zrie v dubových sudoch 24 - 28 mesiacov a ďalších 12 mesiacov dozrieva priamo vo fľaši, kým môže putovať medzi pravých milovníkov vína.Farba: intenzívne rubínovo červená s granátovými odleskamiBuket: intenzívny, tóny sušeného ovocia s náznakmi sliviek a čerešní, sladkého drievka a koreniaChuť: plné telo, zaoblená, hrejivá s ľahkými tanínmi a elegantnáKvalitné víno, ktoré zahreje, sa mimoriadne skvelo snúbi s divinou, duseným mäsom, zrelým syrom, sladko-kyslým jedlami a flambovanými pochúťami.Podávajte pri teplote 18 - 20 °C. Odkorkujte ho minimálne 1 hodinu pred podávaním.Veľká magnum fľaša s objemom 1,5 l.Skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
8,30 EUR
Detail
Hore