Giusti Giusti Antonio DOC Rosso Montello Colli Asolani 14% 0,75l
Víno červené Giusti Antonio DOC Rosso Montello Colli Asolani 14% 0,75l
Značka: Giusti

Giusti Antonio DOC Rosso Montello Colli Asolani 14% 0,75l

Červené víno Giusti

Dostupnosť: skladom

Giusti Antonio DOC Rosso Montello Colli Asolani je suché červené víno z talianskych viníc. Vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot a Recantina poc... Viac informácií

Doprava: od 3,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 39,00 EUR)
Ponuka platná k 2.6.2021

19,30 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...

Alkohol a víno / Víno červené

 Giusti

GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
8,20 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,90 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,90 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
5,50 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
21,90 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,80 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
16,90 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
16,90 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
10,20 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
10,20 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
17,40 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
12,80 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
5,50 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
16,30 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
13,50 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
13,50 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
16,60 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
9,40 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,40 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
5,90 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
5,90 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
9,80 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
13,20 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
39,60 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
11,30 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
11,30 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
8,30 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
9,30 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
3,10 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
6,50 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
29,00 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
13,70 EUR
Detail
GIUSTI antonio doc rosso montello colli asolani je suché červené víno z talianskych viníc. vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot a recantina pochádzajúceho z tenuty aria valentina, vinohradnícka oblasť montello, taliansko. zrie 12-14 mesiacov v barikových sudoch po víne umberto.farba: intenzívna rubínovo červená s jemne fialovým podtónombuket: intenzívny s tónmi červeného ovocia a čiernych ríbezlí, vanilka a čierne koreniechuť: zreteľne plná, elegantná, zaoblené taníny, výborne dlhotrvácny záver aj chuťvíno vhodné k červenému mäsu, ale aj k osso buco, jahňacine a stredne zrelým syrom.podávajte pri teplote 18 - 20 °c v širokých pohároch.skladujte na chladnom mieste bez dosahu svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
6,90 EUR
Detail
Hore