Giusti Giusti Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut 11,5% 0,75l
Šampanské a šumivé vína Giusti Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut 11,5% 0,75l
Značka: Giusti

Giusti Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut 11,5% 0,75l

Šampanské Giusti

Dostupnosť: skladom

Giusti Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Ar... Viac informácií

Doprava: od 3,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 39,00 EUR)
Ponuka platná k 5.7.2021

11,50 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...

Alkohol a víno / Šampanské a šumivé vína

GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
22,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
13,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
2,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
7,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
8,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
8,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
6,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
19,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
17,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
19,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
14,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
6,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
76,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
102,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
38,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
2,10 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
45,50 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
172,40 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
32,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
45,00 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
23,00 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
8,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
69,90 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
1,80 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
1,80 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
9,50 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,60 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
37,80 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
450,00 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
172,00 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
4,80 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
217,20 EUR
Detail
GIUSTI Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).Perlenie: kompaktnéFarba: slamovo žltá so zeleným tónomVôňa: čistá s typickou intenzitou a eleganciou ovocia, v úvode sa objavujú hrušky a zelené jablko, nasleduje ešte nezrelá biela broskyňa s divoké jarné kvetyChuť: chutná a svieža s tónmi bieleho a žltého dužinatého ovocia, špeciálne broskýň, hrušiek a v závere aj jabĺkVýborne sa hodí ako aperitív a počas jedla, výborne sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami. Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla. Viac informácií...
174,70 EUR
Detail
Hore