Jim Beam Jim Beam Double Oak Twice Barreled 43% 0,7l
Whisky Jim Beam Double Oak Twice Barreled 43% 0,7l
Značka: Jim Beam

Jim Beam Double Oak Twice Barreled 43% 0,7l

Whisky Jim Beam

Dostupnosť: skladom

Jim Beam Double Oak začína svoj život ako Jim Beam White. Po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. Druhé kolo ... Viac informácií

Doprava: od 3,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 39,00 EUR)
Ponuka platná k 5.1.2021

24,80 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...

Alkohol a víno / Whisky

Alkohol a Whisky Jim Beam

 Jim Beam

JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
119,90 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
90,60 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
42,30 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
23,90 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
53,60 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
21,60 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
51,40 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
46,90 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
218,90 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
45,80 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
39,50 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
28,20 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
54,30 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
33,90 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
33,30 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
59,70 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
61,90 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
10,90 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
53,20 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
30,60 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
47,30 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
169,90 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
1 304,00 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
43,80 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
38,10 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
44,10 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
32,30 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
50,10 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
42,60 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
125,00 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
218,20 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
44,80 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
42,70 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
51,30 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
105,00 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
67,30 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
39,30 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
31,30 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
15,90 EUR
Detail
JIM BEAM double oak začína svoj život ako JIM BEAM white. po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. nerobím si žarty, na druhom vydaní JIM BEAM double oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako JIM BEAM white. dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu. vôňa: dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky. chuť: dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná. finiš: navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov. Viac informácií...
14,30 EUR
Detail
Hore