Kyoto KI NO BI Kyoto Dry Gin 45,7% 0,7l
Gin KI NO BI Kyoto Dry Gin 45,7% 0,7l
Značka: Kyoto

KI NO BI Kyoto Dry Gin 45,7% 0,7l

Gin Kyoto

Dostupnosť: skladom

KI NO BI gin pochádza z Kyoto distilérie. Základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. Bot... Viac informácií

Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 30.3.2021

44,90 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...

Alkohol a víno / Gin

Alkohol a Gin Kyoto

 Kyoto

Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
26,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
16,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
47,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
55,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
29,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
13,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,50 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
47,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
45,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
61,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
45,50 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
35,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
66,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
32,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
29,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
21,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
8,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
8,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
39,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,40 EUR
Detail
G&
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
22,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
19,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
35,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
22,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
28,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
43,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
34,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
31,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
26,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
16,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
24,60 EUR
Detail
Hore