Le Contesse Le Contesse Chardonnay IGT Marca Trevigiana 12% 0,75l
Víno biele Le Contesse Chardonnay IGT Marca Trevigiana 12% 0,75l
Značka: Le Contesse

Le Contesse Chardonnay IGT Marca Trevigiana 12% 0,75l

Víno biele Le Contesse

Dostupnosť: skladom

Le Contesse nadmorská výška 40 m n.m.).Vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. Víno potom kvasí s pomoc... Viac informácií

Doprava: od 3,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 39,00 EUR)
Ponuka platná k 12.4.2021

4,90 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...

Alkohol a víno / Víno biele

 Le Contesse

LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
8,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
7,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
7,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
4,00 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
8,70 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
6,90 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
10,20 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
8,80 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
9,60 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
9,60 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
5,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
11,30 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
8,00 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
5,00 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
4,90 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
15,70 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
11,00 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
9,00 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
9,00 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
6,70 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
5,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
9,10 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
13,00 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
10,60 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
3,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
8,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
11,60 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
15,00 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
12,00 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
13,20 EUR
Detail
LE CONTESSE nadmorská výška 40 m n.m.).vyrába sa s pomocou niekoľkohodinovej úvodnej studenej macerácie a následným stláčaním a čistením muštu studeným statickým dekantovaním. víno potom kvasí s pomocou vyberaných kvasiniek a na záver tohto procesu sa filtruje a ponecháva zrieť v oceľových tankoch. po plnení do fliaš zrie v kontrolovaných podmienkach ešte niekoľko mesiacov.faba: ľahko slamovo žltávôňa: ovocná s tónmi žltých jabĺk, nezrelého ovocia a ľanových kvetovbuket: živý, chutný a pretrvávajúcipodávajte vychladené na teplotu 8-10°c. ideálne v kombinácii s ľahkými jedlami a chuťovkami, pečenými a grilovanými rybami, zeleninou, ale aj so syrom. Viac informácií...
14,30 EUR
Detail
Hore