Michel Michel 40% 0,7l
Calvados Michel 40% 0,7l
Značka: Michel

Michel 40% 0,7l

Calvados Michel

Dostupnosť: skladom

Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 ... Viac informácií

Doprava: od 3,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 39,00 EUR)
Ponuka platná k 5.7.2021

23,90 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...

Alkohol a víno / Calvados

Alkohol a Calvados Michel

 Michel

Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
98,80 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
23,60 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
35,60 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
29,70 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
20,40 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
16,00 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
44,30 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
17,90 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
49,50 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
22,90 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
17,80 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
14,10 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
21,50 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
112,70 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
44,80 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
43,70 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
43,70 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
27,60 EUR
Detail
Rodina Huardovcov vlastní majetok v oblasti Le Pertyer v Suisee už viac ako 5 generácií. Prednedávnom sa majetku ujal Francois Guillouet, ktorý patrí k siedmej generácií potomkov. Vlastní viac ako 15 hektárov pôdy, prevažne úrodnej, ktorá je ideálna na pestovanie viac ako 1800 kusov jabloni (30 rôznych odrôd), z ktorých sa vyrába CALVADOS MICHEL. Jablčná šťava sa fermentuje a nechá sa starnúť približne 8 mesiacov v starých sudoch. Následne sa destiluje v kolónovom systéme. Potom alkohol putuje do veľkých predĺžených 400 litrových sudov, ktoré majú na sebe stopy času. Práve v týchto starých čiernych sudoch môžu jablká naplno rozvinúť svoju chuť. Viac informácií...
298,50 EUR
Detail
Hore