Mrva & Stanko Mrva & Stanko WMC Chardonnay 2016 12,5% 0,75l
Víno biele Mrva & Stanko WMC Chardonnay 2016 12,5% 0,75l
Značka: Mrva & Stanko

Mrva & Stanko WMC Chardonnay 2016 12,5% 0,75l

Víno biele Mrva & Stanko

Dostupnosť: skladom

Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýte... Viac informácií

Doprava: od 3,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 39,00 EUR)
Ponuka platná k 25.2.2021

21,60 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...

Alkohol a víno / Víno biele

 Mrva & Stanko

Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,10 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,00 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,30 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
13,00 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,10 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
21,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
15,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
1,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,20 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
2,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,00 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,40 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,10 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,40 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,40 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,20 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,20 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,20 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,20 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,20 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,20 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
2,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,50 EUR
Detail
Hore