Piccini Piccini Brunello di Montalcino DOCG 2016 14% 0,75l
Víno červené Piccini Brunello di Montalcino DOCG 2016 14% 0,75l
Značka: Piccini

Piccini Brunello di Montalcino DOCG 2016 14% 0,75l

Červené víno Piccini

Dostupnosť: skladom

Piccini Brunello di Montalcino DOCG ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody Sangiovese Grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť Montalcino, Taliansko (nad... Viac informácií

Doprava: od 3,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 39,00 EUR)
Ponuka platná k 30.3.2021

28,70 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...

Alkohol a víno / Víno červené

 Piccini

Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
3,40 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
24,70 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
110,50 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
37,50 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
51,60 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
19,30 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
14,10 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
89,40 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
19,30 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
18,20 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
13,70 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
8,20 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
4,90 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
4,90 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
5,50 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
21,90 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
4,80 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
16,90 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
16,90 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
10,20 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
10,20 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
17,40 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
12,80 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
5,50 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
16,30 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
10,50 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
13,50 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
13,50 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
16,60 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
9,40 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
14,40 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
5,90 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
5,90 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
9,80 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
13,20 EUR
Detail
Nové
PICCINI brunello di montalcino docg ročník 2016 je talianske červené víno vyrobené zo 100 % podielu hrozna odrody sangiovese grosso, neskorý ručný zber, vinohradnícka oblasť montalcino, taliansko (nadmorská výška 350 m n.m.).hrozno pre výrobu tohto vína sa ručne zbiera počas neskorého leta až v momente, kedy dosiahne perfektnú zrelosť, zväčša teda až v októbri. následne sa necháva fermentovať 10-12 dní v tankoch z nerezovej ocele. komplexné víno, akým je aj PICCINI brunello di montalcino svoj šarm však následne získava počas zrenia, počas ktorého čerstvo vykvasené víno dozrieva a pomaly absorbuje voňe a chuťové tóny z drevených sudov. toto červené víno k svojej dokonalosti zrelo až 20 mesiacov v dubových sudoch, ďalšie 4 mesiace v barikových sudoch, následne strávilo 24 mesiacov uskladnené pri kontrolovanej teplote a ďalších 6 mesiacov už záverečne oddychovalo naplnené vo fľaši. medzi pravých milovníkov vína sa tak dostáva celkovo až 5 rokov po zbere hrozna.farba: tmavočervená, na pohľad takmer nepriehľadnávôňa: trvácna a zaoblená s komplexnými, a zároveň intenzívnymi a nóbl tónmi sladkého drievka a zrelých čiernych čerešníchuť: plná, zrelá a pikantná chuť najtmavšieho ovocia s hladkými tanínmi odhaľujúcimi svoju elegantnú chuť a gaštanovo-ovocný, dlhý závertoto toskánske červené víno sa skvelo hodí k divine a zrelým syrom. podávajte pri teplote 18 ˚c. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
Hore