Ron Botran Ron Botran Solera 1893 Anějo 40% 0,7l
Rum Ron Botran Solera 1893 Anějo 40% 0,7l
Značka: Ron Botran

Ron Botran Solera 1893 Anějo 40% 0,7l

Rum Ron Botran

Dostupnosť: skladom

Botran Solera 1893 Anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách Guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, ... Viac informácií

Doprava: od 3,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 39,00 EUR)
Ponuka platná k 17.9.2020

32,90 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...

Alkohol a víno / Rum

Alkohol a Rum Ron Botran

 Ron Botran

Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
29,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
87,60 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
58,50 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
379,00 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
59,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
37,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
14,70 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
47,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
15,10 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
8,40 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
73,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
25,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
67,00 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
18,10 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
11,10 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
16,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
13,70 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
12,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
15,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
83,20 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
22,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
42,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
519,00 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
594,00 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
256,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
24,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
57,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
56,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
36,80 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
33,60 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
22,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
46,80 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
22,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
35,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
57,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
49,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
34,00 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
61,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
49,80 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
14,50 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
15,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
17,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
21,00 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
35,20 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
18,40 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
36,60 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
27,50 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
49,80 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
35,80 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
346,60 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
16,40 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
28,70 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
128,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
39,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
19,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
59,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
49,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
29,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
21,20 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
49,00 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
46,30 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
28,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
15,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
16,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
49,40 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
32,20 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
61,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
45,60 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
34,70 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
31,10 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
21,50 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
13,80 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
18,80 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
25,50 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
20,90 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
39,80 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
35,50 EUR
Detail
Botran solera 1893 anejo dozrieva viac ako 2300 metrov nad morom medzi sopkami v západných horách guatemaly v rôznych druhoch sudov, ako sú sudy po americkej whisky, opálené sudy po americkej whisky, sherry sudy či sudy po portskom. rodina botran má nekompromisné odhodlanie vyrábať kvalitné rumy a tým vytvára svoj jedinečný štýl. RON BOTRAN sa vyrába z najjemnejšej cukrovej trstiny rastúcej v južnej guatemale, čím vytvárajú základ pre rumy. rum sa lokálne destiluje jedinečným procesom solera, odvezie sa do hôr na zrenie. najskôr zreje v sudoch po americkej whisky, neskôr v sudoch po sherry a nakoniec v sudoch po portskom. na výrobu RON BOTRAN solera 1893 sa vyberajú najlepšie rumy vo veku od 5 do 18 rokov pre svoju veľkú hĺbku, bohatosť a komplexné arómy karamelu, dubu a sušeného ovocia. chuť: hlboká a bohatá aróma karamelu, dubu, sušeného ovocia a korenia (muškátový oriešok ) záver: dlhý s lahodnými tónmi kakaa. Viac informácií...
29,90 EUR
Detail
Hore